Picture of the author

28 de desembre de 2021

La IGP Pa de Pagès Català reparteix bosses de cotó sostenibles

Les fleques del Consell Regulador volen preservar el nostre ecosistema, pregunta a les fleques com aconseguir aquestes bosses

Les fleques del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català són coneixedores de l’efecte que per el medi ambient i la seva sostenibilitat té el consum de plàstic en els seus negocis. Vam ser-hi pioneres en el sector del comerç en la introducció del paper com embolcall dels seus productes, però la clientela sempre ha demanat bosses de nanses per empotar-se les seves compres. Tot i complir amb la reglamentació que va establir el Real Decreto 293/2018, considerem que l’ús de materials compostables per a bosses de nanses (com és ara obligatori) hauria de limitar-se també tot el possible per d’altres materials més respectuosos encara amb el medi ambient, com n’és el cotó.

I aquesta és la raó de distribuir entre les fleques de la nostra IGP Pa de Pagès Català més de 18.000 bosses de cotó per emportar-se els clients els nostres productes. Però hem optat també per unes bosses que permetin emportar d’altres productes alimentaris. De tal forma que els clients de les nostres fleques les puguin fer servir per emportar d’altres productes, com verdures, fruites, carns.. i pràcticament qualsevol producte alimentari, quan comprin a d’altres botigues. D’aquesta forma limitarem el consum de bosses de nanses fetes d’altres materials, tot i que siguin compostables.

Les bosses porten dos missatges impresos: en una cara Estem per la sostenibilitat i per l’altra Respectem el medi ambient.

Al fer menció a les bosses que “Estem per la sostenibilitat”, volem que els nostres clients siguin capaços de satisfer les seves necessitats i expressar el seu potencial màxim en el present al mateix temps que es manté la biodiversitat i els ecosistemes naturals, i planejar i actuar per poder mantenir aquests ideals indefinidament.

Volem que els nostres clients siguin conscients que fent servir les nostres bosses de cotó estan contribuent al sostenibilitat i que les fleques agrupades a la IGP Pa de Pagès Català produeixen de forma sostenible, contaminant el menys possible.

Al fer menció a les bosses que “Respectem el medi ambient”, és obvi que volem traslladar els nostres consumidors que la bossa de nanses de cotó que estant fent servir per a les seves compres a la fleca, i d’altres comerços, respecten el medi ambient, al ser de material reciclable i no contaminant.

Volem traslladar els consumidors de les nostres fleques que la bossa de nanses de cotó que faran servir per a les seves compres a la fleca, i d’altres comerços, respecten el medi ambient, al ser de material reciclable i no contaminant. I que són ideals per fer les seves compres.

 

 


Últimes notícies

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

30 de novembre de 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador  del Millor Pa de Pagès Català 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2023

3 d’octubre de 2023

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023  tindrà accent barceloní

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023 tindrà accent barceloní

6 de juliol de 2023

Aquesta pàgina utiliza cookies