Picture of the author

21 de gener de 2017

Arriba 2017 i t’invitem a passar una fantàstic cap de setmana.

Participa a la nova promoció de les fleques de la IGP Pa de Pagès Català.

Les fleques integrades al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català enceten el pròxim 29 de gener i fins al 12 de febrer una promoció, Fantàstic Cap de Setmana a la Masia El Folló, i consistirà en el sorteig de 12 premis, vàlids per a dues persones, que permetran gaudir d’aquets fantàstic cap de setmana que inclourà una nit d’hotel, un sopar, un esmorzar, un dinar i una classe de cuina. I tot en el marc d’una masia hotel del Segle XII al peu del Montseny.

Per a participar en el sorteig de la promoció només cal comprar un Pa de Pagès Català de mig o 1 quilogram i fer arribar per Whatsapp una foto amb l’etiqueta oficial del nostre Consell Regulador (que es troba a les bosses del Pa de Pagès Català que donen les fleques integrades a la IGP) al telèfon 656 858 700.

La promoció es farà exclusivament del 29 de gener al 12 de febrer de 2017.

Els premiats gaudiran del seu premi els caps de setmana del 25-26 de febrer i 4-5 de març de 2017.

Bases de la promoció

1. La promoció Fantàstic Cap de Setmana a la Masia El Folló es farà del 29 de gener al 12 de febrer de 2017, exclusivament.

2. Per a participar en el sortejos dels premis s’ha de fer una foto de l’etiqueta oficial de la IGP Pa de Pagès Català (si no és veu correctament l’etiqueta numerada no serà vàlida pel sorteig) que porten les bosses oficials de la IGP.

3. La foto s’ha d’enviar per Whatsapp al número de telèfon mòbil 656 858 700. Només es pot enviar a aquest número de telèfon. Cal enviar la foto, no és necessari escriure un missatge.

4. Per cada pa de mig o 1 kg que es compri es pot enviar la foto de l’etiqueta corresponent.

5. Com el sistema per a participar en la promoció és molt fàcil, el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català no atendrà trucades o consultes dels clients.

6. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català processarà de forma automàtica els Whatsaap rebuts amb la foto durant els dies de la promoció. A cada Whatsaap vàlid s’assignarà un número correlatiu que serà el que es farà servir a l’hora de fer el sorteig entre els participants de la promoció.

Al ser un procés automatitzat, és possible que el sistema de missatgeria Whatsapp indiqui que el missatge no ha estat llegit però sí estarà processat.

7. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català publicarà els resultats dels guanyadors del sorteig a partir del 15 de febrer de 2017 a la seva web (padepagescatala.org) i el seu Facebook (https://www.facebook.com/padepagescatala). Igualment informarà personalment als guanyadors de la promoció, un cop identificats.

8. Els premiats es desplaçaran pels seus mitjans a l’hotel rural el Folló.

9. El premi consistirà en una nit d’hotel, un sopar, un esmorzar, un dinar i una classe de cuina. I tot en el marc d’una masia hotel, la masia Folló. Qualsevol servei de l’hotel que no estigui en la descripció anterior, no serà cobert pel Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català.

10. El premi faculta a gaudir-ho al premiat/da de la promoció i la persona acompanyant designada. En cas de incloure una tercera o més persones per part d’un premiat/da, aquesta/tes correra/n amb les despeses establer-tes per l’hotel masia El Folló i no estaran incloses entre els beneficiaris de la promoció del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català.

11. El premi es gaudirà els caps de setmana 25-26 de febrer i 4-5 de març de 2017. El Consell Regulador determinarà quins premiats/des gaudiran del premi entre els dos caps de setmana.

12. Protecció de dades. En compliment de l’establert a l’article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català crearà un fitxer amb les dades rebudes amb la finalitat de participar en la promoció que s’efectuarà entre el 17 de setembre al 2 d’octubre de 2016 i ser informat d’altres promocions que pugui realitzar la IGP Pa de Pagès Català. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al seu tractament en els termes i condicions establerts a la pròpia LOPD i a la normativa que la desenvolupa a l’adreça electrònica secretaria@padepagescatala.org, el telèfon 685102105 o a la nostra seu social: C/ Pau Claris, 134, 4t. 08009 Barcelona.

Últimes notícies

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

30 de novembre de 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador  del Millor Pa de Pagès Català 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2023

3 d’octubre de 2023

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023  tindrà accent barceloní

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023 tindrà accent barceloní

6 de juliol de 2023

Aquesta pàgina utiliza cookies