Picture of the author

20 de juny de 2016

Els guanyadors de la Promoció Coneix el Bressol del Modernisme Català.

Van gaudir del seu premi el cap de setmana del 11 al 12 de juny passats.

Els guanyadors de la Promoció Coneix el Bressol del Modernisme Català: Reus, van gaudir del seu premi el cap de setmana del 11 al 12 de juny passats. Els 38 premiats (dos d’ells no van poder desplaçar-se a Reus per un problema familiar d’última hora) van tenir de premi una nit d’hotel i els àpats corresponents.

La tarda del l’11 de juny, els premiats van tenir l’oportunitat d’assistir a la final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2016 al Teatre Bartrina de la capital del Baix Camp. Tot seguit, van poder degustar el còctel ofert als invitats al Concurs.

El matí del diumenge 12 de juny, i havent esmorzar a l’hotel, el grup de clients premiats de les fleques integrades a la IGP, van tenir l’oportunitat de fer un recorregut urbà pels edificis modernistes més significatius de Reus, amb les explicacions que va donar una guia professional del Patronat de Turisme de la Ciutat.

La visita guiada va concloure al Gaudí Centre, el museu dedicat a la vida i obra del genial arquitecte d’origen reusenc.

Atès que el Concurs Millor Pa de Pagès Català 2016 va ser guanyat el dissabte pels flequers Xavier i Tomàs Pàmiés, del Forn Sistaré de Reus, els premiats van demanar visitar la seva fleca. Es va improvisar aquesta visita no prevista, que va comptar amb la presència del mateix Xavier Sistaré que va explicar la filosofia de la seva fleca i les característiques dels productes que els premiats de la promoció de la IGP hi van comprat.

Reproduïm una foto dels premiats davant de la casa Navàs, un dels edificis modernistes que es pot trobar a la plaça Mercadal.

Últimes notícies

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

30 de novembre de 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador  del Millor Pa de Pagès Català 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2023

3 d’octubre de 2023

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023  tindrà accent barceloní

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023 tindrà accent barceloní

6 de juliol de 2023

Aquesta pàgina utiliza cookies