Picture of the author

11 de febrer del 2016

Gala dels VIII Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català.

La IGP Pa de Pagès Català col·labora amb la Gala dels VIII Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català

En poc temps els Premis Gaudí que lliura l’Acadèmia del Cinema Català ha esdevingut un dels principals punts d’interès informatiu cultural de Catalunya. És per això que des del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català hem apostat per tenir una presència activa en aquest premis que ens permeti tenir una repercussió enorme entre el món del cinema i el públic en general. El diumenge 31 de gener la IGP Pa de Pagès Català va ser entitat col·laboradora a la Gala dels VIII Premis Gaudi de l’Acadèmia del Cinema Català que es va retransmetre en directe per TV3 des del Centre de Conveccions Internacional de Barcelona. Hi van assistir més de 2.000 persones a l’acte.

La nostra participació a la Gala dels Premis Gaudí es va concretar en els següents elements publicitaris:

• Es va aportar Pa de Pagès Català per ser degustar pels 500 invitats VIPS de la Gala. El pa anava amb les bosses oficials de la IGP.

• Es va aportar el pa necessari per elaborar els “montaditos” que els més de 2.000 assistents a la Gala van poder degustar un cop acabada l’entrega de premis. També es va aportar coca de forner.

• Abans de començar la Gala es va projectar a l’escenari un anunci de la IGP Pa de Pagès Català.

• Diverses pancartes publicitàries de la nostra IGP estaven presents a l’entrada de l’auditori on es va fer l’acte.

• Les imatges de la nostra IGP també es van poder veure en directe a Madrid, ja que per primer cop la gala del cinema català es va poder seguir a una cadena de cinemes de la capital espanyola.

• El logotip de la nostra IGP estava present com entitat col·laboradora al mural on es fan les photocall dels famosos (la catifa vermella).

• El logotip de la nostra IGP estarà present a la web de l’Acadèmia del Cinema Català com entitat col·laboradora fins l’any vinent.

Tot aquest desplegament creiem que ha estat força positiu per mostrar la nostra presència i potenciar la imatge de la fleca artesana.

L’actriu mallorquina Rossy de Palma va ser la presentadora dels VIII Premis Gaudí del Cinema Català. Surrealista com sempre, Rossy de Palma va sorprendre el públic assistent a la Gala quan va sortit a l’escenari amb uns pans de pagès al cap per anunciar l’actuació de la cantant Sílvia Pérez Cruz, que va interpretat la seva composició “No hay tanto pan”, i desprès va donar a conèixer el guanyador de la millor música original dels Gaudí (Joan Valent, per El Rey de la Habana). Aquí teniu un enllaç per si voleu veure el vídeo.

El president de la IGP Pa de Pagès Català, Antoni Figuera, va representar a tots els flequers del nostre Consell Regulador a la Gala dels Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català. Figuera duia a la solapa de la seva americana un autèntic mini pagès català a modus de pin, que no va passar desapercebut.

A la foto, Figuera posa davant d’un dels cartells publicitari de la nostra IGP a l’entrada del Centre de Convencions Internacionals de Barcelona, que va acollir la Gala dels VIII Premis Gaudí del Cinema Català.


Pel que fa als premiats, la pel·lícula Truman, de Cesc Gay, va ser la gran triomfadora de la cerimònia dels Gaudí, ja que es va endur 6 premis: millor director, millor pel·lícula en llengua no catalana i millor guió. I premis també per a 3 dels seus actors: Ricardo Darín, millor actor protagonista, Javier Cámara, millor actor secundari, i Dolores Fonzi, millor actriu secundària.

El Gaudí a la millor pel·lícula ha estat per a "El camí més llarg per tornar a casa", òpera prima de Sergi Pérez.

Últimes notícies

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

30 de novembre del 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador  del Millor Pa de Pagès Català 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2023

3 d’octubre del 2023

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023  tindrà accent barceloní

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023 tindrà accent barceloní

6 de juliol del 2023

Aquesta pàgina utiliza cookies