Picture of the author

26 de juny del 2015

Iba, la fira més important del sector

La Iba de Munic és una cita obligada per als forners i pastissers espanyols.

Perquè del 12 al 17 de setembre del 2015 decidirà en ella quines seran les tendències de la indústria panificadora mundial per als propers tres anys. Noves matèries primeres, conceptes innovadors de disseny de botigues, nous snacks, tecnologies avançades de producció, estratègies de màrqueting i venda i moltes més idees, tendències i propostes perquè el negoci diari sigui un èxit.

Iba és la fira líder mundial de la fleca, la pastisseria i els snacks i una cita molt popular entre els expositors i visitants espanyols. Dels 70.000 visitants professionals registrats l'any 2012, al voltant de 1.500 van arribar d'Espanya per conèixer totes les novetats del sector de la mà de més de 1.200 expositors. Espanya forma part per tant del Top 10 de països visitants, tot i que també destaca la seva presència pel costat dels expositors: la gran majoria de les 27 empreses espanyoles que van participar en anava 2012 ha reservat ja el seu lloc per a la propera edició.

"La fira Iba és una cita obligada per a forns i pastisseries de totes les mides així com per a professionals de la gastronomia i responsables d'inversió de botigues i cadenes d'alimentació", afirma Dieter Dohr, president del consell d'administració de l'entitat organitzadora de la fira GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH. "La fira ofereix una panoràmica completa de tot el mercat, mostra a forners i pastissers les tendències actuals i futures, i marca la direcció a seguir en els propers anys." A més, els visitants poden recórrer en ella tota la cadena de valor, veure maquinària en funcionament i també olorar i degustar els productes exposats.

El congrés Iba-summit donarà el tret de sortida a la fira. Un dia abans que aquesta comenci, l'11 de setembre de 2015, experts i responsables d'inversió del sector mundial de la panificació intercanviaran les seves experiències i coneixements en aquest congrés internacional, que en aquesta ocasió se celebra sota el lema " B(re)aking Ideas for your Business ". Ponents d'elevat prestigi internacional presentaran la seva visió del mercat del futur, des del forner artesà de culte mundial Eric Kayser (França) fins l'expert internacional del sector Bob O'Brien (USA). Els visitants interessats en assistir a aquest congrés poden inscriure en www.iba.de/en/summit. L'acreditació costa 490 euros (+ IVA); a partir del segon es redueix a 350 euros (+ IVA). L'acreditació al congrés inclou el passi de sis dies de la fira i la invitació a la gala d'obertura de Iba la nit de l'11 de setembre. Les ponències de Iba-summit es traduiran simultàniament a l'anglès, francès i espanyol.

El calendari de la fira, del 12 al 17 de setembre, és un altre dels molts atractius que presenta per als visitants estrangers, perquè només dos dies més tard comença a Munic la coneguda festa de la cervesa Oktoberfest. Per a aquells que no vulguin esperar tant, la fira els ofereix un petit avanç de dissabte a dimecres amb una carpa al recinte firal, on expositors i visitants de tot el món podran degustar les típiques cerveses i especialitats bavareses en un ambient distès i propici per a l'intercanvi.

L'Aeroport de Munic té vols directes diaris des de Madrid, Barcelona, Bilbao i València. Amb els seus museus i monuments, Munic està considerada més una de les ciutats més boniques del món, cosa que podrà comprovar el visitant de anava que s'apropi a gaudir de la seva incomparable ambient.

Últimes notícies

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

30 de novembre del 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador  del Millor Pa de Pagès Català 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2023

3 d’octubre del 2023

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023  tindrà accent barceloní

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023 tindrà accent barceloní

6 de juliol del 2023

Aquesta pàgina utiliza cookies