Picture of the author

30 de novembre del 2023

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

La catorzena edició del Saló Internacional de Fleca, Pastisseria, Gelateria i Cafè, InterSICOP 2024, està despertant gran expectació al sector.

La catorzena edició del Saló Internacional de Fleca, Pastisseria, Gelateria i Cafè, InterSICOP 2024, està despertant gran expectació al sector, fins al punt que a tres mesos de la seva celebració, els dies 17 al 20 de febrer propers, als pavellons 12 i 14 del Recinte Firal d’Ifema Madrid, ja està reservat el 85% de la superfície expositiva. Empreses i professionals esperen, després de dos anys des de la darrera convocatòria, a la seva gran cita biennal, l'única dedicada monogràficament a aquesta indústria a la Península Ibèrica.

InterSICOP tornarà a oferir a la indústria l'oportunitat de donar visibilitat a les seves novetats, alhora que un lloc de trobada amb els professionals, on estrènyer relacions comercials. En definitiva, configura un espai de negoci de primer nivell i alta rendibilitat, que compta amb el renovat suport de les principals associacions del sector.

La gran novetat de la propera edició és que, per primera vegada, coincidirà amb un esdeveniment de gran reconeixement per als amants i professionals del cafè, com és el Coffee Fest, que es desenvoluparà al Pavelló 14, buscant fomentar la cultura del cafè de especialitat. A Coffee Fest hi haurà una àmplia programació de ponències, tallers, rutes de cafè a la capital, i zones per degustar cafè. En definitiva, una convocatòria que contribuirà a enriquir l’àmplia oferta expositiva habitual d’InterSICOP.

L'exposició comercial d'InterSICOP es completarà amb una agenda intensa de jornades, seminaris, competicions, tallers… que configuraran un espai d'anàlisi i reflexió de primer nivell.

Per acabar, el certamen torna a implementar la seva plataforma digital LIVEConnect, que permet a empreses i professionals mantenir un contacte permanent, reforçant l'experiència presencial..

Últimes notícies

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

30 de novembre del 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador  del Millor Pa de Pagès Català 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2023

3 d’octubre del 2023

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023  tindrà accent barceloní

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023 tindrà accent barceloní

6 de juliol del 2023

Aquesta pàgina utiliza cookies