Picture of the author

7 de març de 2017

La IGP fa una campanya.

De publicitat a RAC1 durant març amb Gerard Jofra.

El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català ha aprovat una campanya de publicitat que es durà a terme aquest mes de març de forma intensiva, amb un total de 90 falques publicitaris. Aquesta campanya es farà a la programació de l’emissora de ràdio Rac1, líder d’audiència a Catalunya, i en concret en els seus programes més escoltats. La veu de la campanya serà de Gerard Jofra, l’actor i fill del malaguanyat Eugeni. O sigui que serà la veu “d’Eugeni” la protagonista, amb el seu peculiar estil d’explicar les coses.

La campanya pretén posicionar el pa de pagès català entre els oients, amb el to inconfusible de “l’Eugeni” i el seu “saben aquell”.

La IGP ha dissenyat la campanya amb dues falques diferents, amb la primera i més llarga, és pretén situar l’oient en el coneixement del pa de pagès català i la seva qualitat i la segona falca incidirà en el fet que només el pagès que va a la bossa oficial de la IGP i amb la contraetiqueta del Consell Regulador és un autèntic Pa de Pagès Català emparat.

Els anuncis s’emetran a la franja horària de 6-8 hores i de 9-12 hores, de dilluns a divendres al programa El Món a Rac1, que dirigeix i presenta Jordi Basté. Aquest és el programa de més audiència a Catalunya, amb 564.000 oients diaris.

Al migdia, la publicitat és farà al programa de Rac1 Tot és possible, que presenta i dirigeix Elisenda Camps, de 15 a 16 hores, de dilluns a divendres. Aquest programa, amb 58.000 oients diaris, és líder d’audiència a la seva franja horària.

I a la tarda, la publicitat de la IGP s’emetrà al programa Islàndia, que dirigeix i presenta el popular Albert Om, de dilluns a divendres, de 19 a 20.30 hores

Om explica que “A Islàndia parlem una mica de tot amb la meva mirada particular”. Per Om, la intenció és oferir un espai “que la gent escolti al cotxe quan se'n vagi cap a casa, al metro o al gimnàs”. El programa té 113.000 oients diaris.

Si cliqueu a sota del textos de les imatges podreu escoltar la versió de les dues falques de publicitat i descarregar-les.


Falca llarga


Falca curta

Aquesta campanya la farà també la IGP a través de les xarxes socials Facebook i Twitter. Aconsellem a totes les fleques fer servir aquestes falques per a difondre-les també a les seves xarxes socials.

Últimes notícies

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

30 de novembre de 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador  del Millor Pa de Pagès Català 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2023

3 d’octubre de 2023

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023  tindrà accent barceloní

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023 tindrà accent barceloní

6 de juliol de 2023

Aquesta pàgina utiliza cookies