Picture of the author

26 d’abril de 2019

La pròxima promoció de la IGP Pa de Pagès Català serà entre el 4 i el 19 de maig.

Visita i sopar a La Pedrera

La primera promoció d’aquest any a les fleques integrades a la IGP Pa de Pagès Català es farà entre el 4 i el 19 de maig vinents. Sortejarem 30 premis, vàlids per a dues persones, entre els compradors del Pa de Pagès Català que consistirà en una visita guiada especial a l’edifici de la casa Milà, conegut popularment com La Pedrera, obra de l’arquitecte Antoni Gaudí.

A més de la visita, els premiats faran un sopar al mateix edifici de La Pedrera, per la qual cosa podran gaudir de dia i nit d’aquest emblemàtic espai a la ciutat de Barcelona.

El premiats de la promoció gaudiran el seu premi el 25 de maig.

L’origen de La Pedrera data de 1905, quan Pere Milà i Roser Segimon contrauen matrimoni. Atrets per la fama del Passeig de Gràcia, on es troba La Pedrera, compren una torre amb jardí que ocupa una superfície de 1.835 metres quadrats i encarreguen a l’arquitecte Antoni Gaudí la construcció de la seva nova residència amb la intenció d’ocupar el pis principal i llogar la resta d’habitatges.

La Pedrera, o casa Milà, va ser declarada Patrimoni Mundial de la UNESCO l’any 1984, i va ser restaurada i oberta al públic com a centre cultural el 1996.

Actualment, des de gener de 2013, l’edifici és la seu de la Fundació Catalunya La Pedrera i allotja un important centre cultural de referència a la ciutat de Barcelona pel conjunt d’activitats que organitza i pels diferents espais museístics i d’ús públic que inclou.

Bases de la promoció

1. La promoció Descobreix com és La Pedrera, coneix la seva història i sopa a un dels seus racons més emblemàtics està organitzada pel Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català i les seves fleques inscrites. La promoció es farà entre els clients/tes de les fleques entre els dies 4 i 19 de maig de 2019, exclusivament.

2. El premi de la promoció consisteix en una visita guiada a la Casa Milà (LA Pedrera) i un fantàstic sopar en un dels racons més emblemàtics d’aquest meravellós edifici, obra del genial arquitecte modernista Antonio Gaudí. La visita i el sopar es faran el dia 25 de maig de 2019, exclusivament.

3. Els 30 premiats/des de la promoció gaudiran del premi amb un acompanyant.

4. Els premiats/des es desplaçaran pels seus mitjans a la ciutat de Barcelona.

5. Tota despesa extra que facin els premiats/des, fora de les detallades per la promoció, serà a càrrec dels premiats/des.

6. Per a participar al sorteig de la promoció només cal comprar un Pa de Pagès Català de mig o 1 quilogram i fer arribar per l’aplicació WhatsApp una foto amb l’etiqueta oficial del nostre Consell Regulador (que es troba a les bosses del Pa de Pagès Català que donen les fleques integrades a la nostra IGP).

7. La foto s’ha d’enviar per l’aplicació WhatsApp al telèfon 656 858 700. Només es pot enviar a aquest número de telèfon. Cal enviar la foto, no és necessari escriure un missatge ni aportar cap dada.

8. Per cada pa de mig o 1 kg que es compri es pot enviar la foto de l’etiqueta corresponent.

9. Com el sistema per a participar a la promoció és molt fàcil, el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català no atendrà trucades o consultes dels clients que vulguin prendre part a la promoció que es facin a través del telèfon indicat per a participar a la promoció.

10. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català processarà de forma automàtica els WhatsApp rebuts amb la foto durant els dies de la promoció. A cada whatsApp vàlid s’hi assignarà un número correlatiu que serà el que es farà servir al sorteig entre els participants de la promoció. Al ser un procés automatitzat, és possible que el sistema de missatgeria WhatsApp indiqui que el missatge no ha estat llegit però sí estarà processat.

11. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català publicarà els resultats del sorteig a partir del 21 de maig de 2019 a la seva web (padepagescatala.org), la seva pàgina a Facebook (https://www.facebook.com/padepagescatala) i a Twitter (https://twitter.com/padepagescatala. Igualment informarà personalment als guanyadors/des de la promoció, un cop contactats/des telefònicament.

12. Cas que un premiat/da declini el seu premi, podrà determinar la persona i el seu acompanyant que gaudiran del premi.

13. Protecció de dades. En compliment de l’establert a l’article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i del Reglament General Europeu de Protecció de Dades, (UE) 2016/679), informem que el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català crearà un fitxer amb els telèfons que han participat a la promoció amb la finalitat d’efectuar el sorteig entre els participants a la mateixa. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al seu tractament en els termes i condicions establerts a la pròpia LOPD i a la normativa que la desenvolupa a l’adreça electrònica secretaria@padepagescatala.org, el telèfon 685102105 o a la nostra seu social: C/ Pau Claris, 134, 4t. 08009 Barcelona.

Últimes notícies

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

30 de novembre de 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador  del Millor Pa de Pagès Català 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2023

3 d’octubre de 2023

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023  tindrà accent barceloní

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023 tindrà accent barceloní

6 de juliol de 2023

Aquesta pàgina utiliza cookies