Picture of the author

29 de juny de 2020

Les fleques de la IGP sortegen un fantàstic cotxe

Promoció Aquest any, el Pa de Pagès Català vol que aneu sobre rodes

Entre 4 al 25 de juliol pròxims, tots dos inclosos, les fleques integrades al Consell Regulador de la IGP realitzaran la promoció Aquest any, el Pa de Pagès Català vol que aneu sobre rodes, que sortejarà entre els seus clients un fantàstic Opel Corsa, model 120è Aniversari de la marca (5p, 1.4 S/S, 90cv).

Com sempre podran prendre part en la campanya tots els clients de les fleques que comprin un pa de pagès català de mig o 1 kg. Els clients hauran d’emprar una butlleta de participació amb el seu nom i número de telèfon i enganxar per darrera la contraetiqueta que porten a les bosses oficials de la IGP.

La participació a la promoció significa la plena acceptació de les seves bases.

Les fleques recolliran totes les butlletes entregades pel seus clients el 25 de juliol i tindran fins el dia 18 d’agost per remetre-les per correu postal a l’adreça social del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català.

El dia 28 d’agost es procedirà al sorteig del cotxe. Immediatament la secretaria del Consell Regulador contactarà amb el premiat/da del sorteig. I tot punt el premiat/da hagi aportat la documentació per a posar el premi al seu nom, es farà l’entrega de l’automòbil amb representants de la fleca que hagi donat el premi.

Bases de la promoció

  1. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català, amb domicili social al carrer Pau Claris, 134, 4ª planta, 08038, Barcelona, organitza, a través de les seves fleques adscrites, la promoció Aquest any, el Pa de Pagès Català vol que aneu sobre rodes, que sortejarà entre els seus clients un automòbil Opel Corsa, model 120è Aniversari de la marca
  2. La promoció es farà entre els dies 4 al 25 de juliol de 2020, exclusivament. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català és reserva el dret a efectuar canvis en la campanya durant el seu desenvolupament, si es produeix alguna causa que impedeixi portar-la a terme o amb la finalitat de millorar-ne el desenvolupament.
  3. Podran participar en el sorteig de la promoció les persones físiques majors de 18 anys. No podran participar en el sorteig de la promoció els titulars de les fleques o el seu personal (sigui laboral o autònom), així com tampoc els empleats del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català. La participació a la promoció significa la plena acceptació de les seves bases.
  4. Per a participar al sorteig de la promoció només cal comprar un Pa de Pagès Català de mig o 1 quilogram i omplir la butlleta de participació que distribuiran les fleques adscrites a la IGP Pa de Pagès Català, indicant el nom i número telèfon de contacte del comprador. A més, s’haurà d’enganxar la contraetiqueta numerada que porten les bosses oficials del Consell Regulador amb les quals es ven el pa emparat.
  5. En el cas que alguna fleca es quedi sense butlletes, seran igualment vàlides les fotocòpies de l’original de la butlleta de participació o un paper en blanc que puguin fer els mateixos participants de la promoció o sigui aportar per les fleques. En tots dos casos, el client participant haurà d’indicar el seu nom i número de telèfon de contacte. A més, s’haurà d’enganxar la contraetiqueta numerada que porten les bosses oficials del Consell Regulador amb les quals es ven el pa emparat.
  6. No es considerarà vàlida pel sorteig una butlleta de participació que no inclogui les dades del participant demandades (o no siguin legibles) o la contraetiqueta original de la bossa del pa adquirit.
  7. Per cada pa de mig o 1 kg que es compri es pot omplir una butlleta de participació, sense límit de butlletes.
  8. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català publicarà el resultat del sorteig, un cop identificat el guanyador/a i acceptar el premi, a la seva web (padepagescatala.org), la seva pàgina a Facebook (https://www.facebook.com/padepagescatala), Twitter (https://twitter.com/padepagescatala) i Instagran (igppadepagescatala).
  9. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català concertarà un dia i hora per fer entrega del premi al guanyador/ra. El premiat/da de la promoció acceptarà que l’entrega del premi sigui en un acte públic i que es puguin enregistrar imatges per la seva difusió als mitjans propis del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català o d’altres.
  10. Abans de fer entrega del premi el premiat/da haurà de facilitar al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català les seves dades fiscals (nom, adreça número de DNI i carnet de conduir). Aquesta cessió de dades permetrà al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català fer el pagament de la retenció de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF), que d’acord amb la normativa de l’Agència Tributària obliga els beneficiaris de premis superiors a la quantitat de 300 euros a fer una retenció a compte de l’impost de l’IRPF del 19% del valor del premi rebut. Igualment aquestes dades seran necessàries per fer els tràmits de propietat del premi i realitzar els tràmits legals en la matriculació i titularitat de vehicles.
  11. Un cop el premiat/da tingui les dades necessàries del vehicle, haurà de tramitar pel seu compte la contractació d’una assegurança de vehicles. Aquesta tramitació serà obligatòria per fer entrega del premi.
  12. El premiat/da haurà d’acceptar el tràmits que efectuarà el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català en el seu nom davant l’Agència Tributària i altres autoritats administratives.
  13. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català efectuarà l’ingrés de les retencions de l’IRPF del premiat/da durant el tercer trimestre de l’any 2020, segons la normativa vigent de l’Agència Tributària.
  14. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català lliurarà al premiat/da de la promoció un justificant de la quantitat retinguda en concepte d’IRPF per valor del premi rebut.
  15. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català no efectuarà la recompra del premi sortejat. Si un premiat/da vol vendre el seu premi ho haurà de fer a través dels establiments i empreses autoritzats per la compra-venda de vehicles.
  16. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català no es fa responsable de cap incidència mecànica, de manteniment, o d’altra que afecti el funcionament correcte del vehicle donat com a premi. I serà l’empresa concessionària Masternou, SA, en les condicions habituals de venda que té estipulades, de respondre davant la qualsevol incidència del vehicle.
  17. Protecció de dades. En compliment de l’establert a la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i les seves posteriors modificacions, informem que el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català només registrarà les dades del guanyador/ra de la promoció. La resta de butlletes de la promoció no premiades i les seves dades no seran tractades per part del Consell Regulador, i seran destruïdes en un termini màxim de 30 dies després de la celebració del sorteig, a través d’una empresa acreditada i especialitzada en la destrucció de documents. El/la premiat/da podrà exercir els seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al seu tractament en els termes i condicions establerts a la pròpia LOPD i a la normativa que la desenvolupa a l’adreça electrònica secretaria@padepagescatala.org, el telèfon 685102105 o a la nostra seu social: C/ Pau Claris, 134, 4t. 08009 Barcelona.

Últimes notícies

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

30 de novembre de 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador  del Millor Pa de Pagès Català 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2023

3 d’octubre de 2023

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023  tindrà accent barceloní

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023 tindrà accent barceloní

6 de juliol de 2023

Aquesta pàgina utiliza cookies