Picture of the author

27 d’agost de 2018

Nova promoció de la IGP Pa de Pagès Català.

Descobreix l’encant de La Seu d’Urgell Medieval. De l’1 al 15 de setembre.

Les fleques integrades al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català enceten el pròxim dia 1 fins al 15 de setembre una nova promoció pels seus clients: Descobreix l’encant de la Seu d’Urgell Medieval, mitjançant la qual sortejaran 20 estades (vàlides per a dues persones) de cap de setmana al Parador Nacional de La Seu de Urgell, que inclou un sopar, un esmorzar, una visita turística guiada i l’assistència a la final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2018.

Per a participar al sorteig de la promoció només cal comprar un Pa de Pagès Català de mig o 1 quilogram i fer arribar per WhatsApp una foto amb l’etiqueta oficial del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català (que es troba a les bosses del Pa de Pagès Català que donen les fleques integrades a la IGP) al telèfon 656 858 700.

El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català realitzarà un sorteig entre tots els whatsapps rebuts el 17 de setembre de 2018. Entre els dies 17 i 18 de setembre es contactarà telefònicament amb les persones que hagin resultats premiades al sorteig. El dia 19 de setembre es publicarà a la web oficial de la IGP (padepagescatala.org) i a les nostres xarxes socials (https://www.facebook.com/padepagescatala/ i https://twitter.com/padepagescatala) el resultat del sorteig, amb el nom de les persones premiades i la identificació de les fleques on es va efectuar la venda.

Bases de la promoció

1. La promoció Descobreix l’encant de La Seu d’Urgell Medieval es farà entre els dies 1 i 15 de setembre de 2018, exclusivament.

2. El premi de la promoció consisteix en una estada d’una nit al Parador Nacional de La Seu d’Urgell el dia 29 de setembre de 2018, exclusivament. A més de l’estada, els premiats tindran abonat el sopar del dia 29 de setembre i l’esmorzar del dia 30 de setembre.

El dia 30 de setembre els premiats de la promoció gaudiran també d’una visita guiada a la ruta medieval de la ciutat de la Seu d’Urgell. Els premiats, a més, podran assistir a la final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2018 a La Seu d’Urgell el dia 29 de setembre de 2018.

3. Els 20 premiats/des de la promoció gaudiran del premi amb un acompanyant.

4. Els premiats es desplaçaran pels seus mitjans a la ciutat de la Seu d’Urgell.

5. Tota despesa extra que facin els premiats/des, fora de les detallades per la promoció, serà a càrrec dels premiats/des.

6. Per a participar al sorteig de la promoció només cal comprar un Pa de Pagès Català de mig o 1 quilogram i fer arribar per l’aplicació WhatsApp una foto amb l’etiqueta oficial del nostre Consell Regulador (que es troba a les bosses del Pa de Pagès Català que donen les fleques integrades a la nostra IGP).

7. La foto s’ha d’enviar per l’aplicació WhatsApp al telèfon 656 858 700. Només es pot enviar a aquest número de telèfon. Cal enviar la foto, no és necessari escriure un missatge ni aportar cap dada.

8. Per cada pa de mig o 1 kg que es compri es pot enviar la foto de l’etiqueta corresponent.

9. Com el sistema per a participar a la promoció és molt fàcil, el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català no atendrà trucades o consultes dels clients que vulguin prendre part a la promoció que es facin a través del telèfon indicat per a participar a la promoció.

10. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català processarà de forma automàtica els whatsapps rebuts amb la foto durant els dies de la promoció. A cada whatsaap vàlid s’hi assignarà un número correlatiu que serà el que es farà servir al sorteig entre els participants de la promoció. Al ser un procés automatitzat, és possible que el sistema de missatgeria WhatsApp indiqui que el missatge no ha estat llegit però sí estarà processat.

11. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català publicarà els resultats del sorteig a partir del 19 de setembre 2018 a la seva web (padepagescatala.org), la seva pàgina a Facebook (https://www.facebook.com/padepagescatala) i a Twitter (https://twitter.com/padepagescatala. Igualment informarà personalment als guanyadors/des de la promoció, un cop contactats/des telefònicament.

12. Protecció de dades. En compliment de l’establert a l’article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català crearà un fitxer amb els telèfons que han participat a la promoció amb la finalitat d’efectuar el sorteig entre els participants a la mateixa. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al seu tractament en els termes i condicions establerts a la pròpia LOPD i a la normativa que la desenvolupa a l’adreça electrònica secretaria@padepagescatala.org, el telèfon 685102105 o a la nostra seu social: C/ Pau Claris, 134, 4t. 08009 Barcelona.

Últimes notícies

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

30 de novembre de 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador  del Millor Pa de Pagès Català 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2023

3 d’octubre de 2023

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023  tindrà accent barceloní

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023 tindrà accent barceloní

6 de juliol de 2023

Aquesta pàgina utiliza cookies