Picture of the author

3 de maig de 2018

Promoció Aquest pa és un tresor i aquest any dóna or

Les fleques integrades al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català.

Enceten el pròxim 5 de maig i fins al 20 del mateix mes una nova promoció pels seus clients, Aquest pa és tresor i aquest any dóna or, mitjançant la qual sortejaran 12 plaques d’or de 18 quirats, valorades en 997 euros cadascuna d’elles.

Per a participar al sorteig de la promoció només cal comprar un Pa de Pagès Català de mig o 1 quilogram i fer arribar per WhatsApp una foto amb l’etiqueta oficial del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català (que es troba a les bosses del Pa de Pagès Català que donen les fleques integrades a la IGP) al telèfon 656 858 700.

El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català realitzarà un sorteig entre tots els whatsapps rebuts el 23 de maig de 2018. Entre els dies 23 i 25 de maig es contactarà telefònicament amb les persones que hagin resultats premiades al sorteig. El dia 25 de maig es publicarà a la web oficial de la IGP (padepagescatala.org) i a les nostres xarxes socials (https://www.facebook.com/padepagescatala/ i https://twitter.com/padepagescatala) el resultat del sorteig, amb el nom de les persones premiades i la identificació de les fleques on es va efectuar la venda.

Bases de la promoció

1. La promoció Aquest pa és tresor i aquest any dóna or es farà entre els dies 5 i 20 de maig de 2018, exclusivament.

2. Per a participar al sorteig de la promoció només cal comprar un Pa de Pagès Català de mig o 1 quilogram i fer arribar per WhatsApp una foto amb l’etiqueta oficial del nostre Consell Regulador (que es troba a les bosses del Pa de Pagès Català que donen les fleques integrades a la nostra IGP).

3. La foto s’ha d’enviar per WhatsApp al telèfon 656 858 700. Només es pot enviar a aquest número de telèfon. Cal enviar la foto, no és necessari escriure un missatge ni aportar cap dada.

4. Per cada pa de mig o 1 kg que es compri es pot enviar la foto de l’etiqueta corresponent.

5. Com el sistema per a participar a la promoció és molt fàcil, el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català no atendrà trucades o consultes dels clients que vulguin prendre part a la promoció.

6. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català processarà de forma automàtica els Whatsapps rebuts amb la foto durant els dies de la promoció. A cada WhatsAap vàlid s’hi assignarà un número correlatiu que serà el que es farà servir al sorteig entre els participants de la promoció. Al ser un procés automatitzat, és possible que el sistema de missatgeria WhatsApp indiqui que el missatge no ha estat llegit però sí estarà processat.

7. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català publicarà els resultats del sorteig a partir del 25 de maig de 2018 a la seva web (padepagescatala.org), la seva pàgina a Facebook (https://www.facebook.com/padepagescatala) i a Twitter (https://twitter.com/padepagescatala. Igualment informarà personalment als guanyadors/des de la promoció, un cop contactats/des telefònicament.

8. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català concertarà un dia i hora per fer entrega del premi els/les premiats/des. Aquest lliurament del premi es farà a les instal·lacions de la fleca de la qual és client/a el/la premiat/da.

9. Abans de fer entrega del premi el premiat/da haurà de facilitar al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català les seves dades fiscals (nom, adreça i número de DNI). Aquesta cessió de dades permetrà al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català fer el pagament de la retenció de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF), que d’acord amb la normativa de l’Agència Tributària obliga els beneficiaris de premis superiors a la quantitat de 300 euros a fer una retenció a compte de l’impost de l’IRPF del 19% del valor del premi rebut. Com que les plaques d’or sortejades pel Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català tenen un valor de 997 euros, el Consell efectuarà l’ingrès d’aquesta retenció de l’IRPF en nom del premiat/da.

10. Els premiats/des hauran d’acceptar el tràmits que efectuarà el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català en el seu nom davant l’Agència Tributària.

11. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català efectuarà els ingressos de les retencions de l’IRPF dels premiats durant el segon trimestre de l’any 2018, segons la normativa vigent de l’Agència Tributària.

12. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català lliurarà a cada premiat/da de la promoció un justificant de la quantitat retinguda en concepte d’IRPF per valor del premi rebut.

13. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català no efectuarà la recompra de cap dels premis sortejats. Si un premiat/da vol vendre el seu premi ho haurà de fer a través dels establiments i empreses autoritzats per la compra-venda d’or.

14. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català no garantitza que el valor declarat de la placa d’or del premi pugui ser igual o superior davant una futura venda que faci el premiat/da.

15.Protecció de dades. En compliment de l’establert a l’article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català crearà un fitxer amb els telèfons que han participat a la promoció amb la finalitat d’efectuar el sorteig entre els participants a la mateixa. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al seu tractament en els termes i condicions establerts a la pròpia LOPD i a la normativa que la desenvolupa a l’adreça electrònica secretaria@padepagescatala.org, el telèfon 685102105 o a la nostra seu social: C/ Pau Claris, 134, 4t. 08009 Barcelona.

 

Últimes notícies

La IGP Pa de Pagès Català reparteix bosses de cotó sostenibles

La IGP Pa de Pagès Català reparteix bosses de cotó sostenibles

28 de desembre de 2021

Aquesta pàgina utiliza cookies