Picture of the author

20 d’abril de 2021

Que no falti mai un bon pa de pagès a taula

La nova promoció de la IGP amb més 160 premis

Entre l’1 i el 23 de maig d’enguany, tots dos inclosos, les fleques integrades al Consell Regulador de la IGP realitzaran la promoció Que no falti mai un bon pa de pagès a taula, que sortejarà entre els seus clients un total de més de 150 premis consistents en 30 pans de pagès de mig kg gratis i el Consell Regulador farà també un sorteig amb les butlletes de participació recollides a les fleques que participen a la promoció que donarà 5 premis d’un pagès de mig kg durant un any (365 peces de pa). En total seran més de 12.000 euros en premis (valor dels pans regalats a la promoció).

La cadena de televisió TV3 emetrà un anunci de la promoció durant 15 dies del mes de maig.

Aquesta serà la primera promoció que realitza el Consell Regulador en què totes les fleques adscrites que facin la promoció donaran com a mínim un premi de 30 peces de pa gratis entre els seus clients.

Les fleques que hi participin a la promoció disposaran d’un material promocional de cartells, urnes i butlletes de participació pels clients.

Com sempre, el Consell Regulador de la IGP Pa de Pa Pagès Català assumeix el cost total d’aquesta campanya.

Podran prendre part en la campanya tots els clients de les fleques que comprin un pa de pagès català de mig o 1 kg. Els clients hauran d’emprar una butlleta de participació amb el seu nom i número de telèfon i enganxar per darrera la contraetiqueta que porten a les bosses oficials de la IGP.

La participació a la promoció significa la plena acceptació de les seves bases.

Les fleques que participin a la promoció recolliran totes les butlletes entregades pel seus clients i efectuaran un sorteig públic cadascuna per a donar com a mínim un premi de 30 pagesos de mig gratis durant un mes. Un cop les fleques hagin fet el seu sorteig, remetran les butlletes de participació al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català, que farà el sorteig de 5 premis de 365 peces de pa de pagès de mig kg. Aquest sorteig es farà el 26 de juny de 2021.

Bases de la promoció

  1. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català, amb domicili social al carrer Pau Claris, 134, 4ª planta, 08038, Barcelona, organitza, a través de les seves fleques adscrites que vulguin participar-ne, la promoció que sortejarà entre els clients de les fleques més de 150 premis consistents en un pa de pagès català de mig kg gratis durant 30 dies (30 peces de pa) i 5 premis d’un pa de pagès català de mig kg gratis durant 365 dies (365 peces de pa).
  2. La promoció es farà entre els dies l’1 al 23 de maig de 2021, exclusivament. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català es reserva el dret a efectuar canvis en la campanya durant el seu desenvolupament, si es produeix alguna causa que impedeixi portar-la a terme o amb la finalitat de millorar-ne el desenvolupament.
  3. Podran participar en el sorteig de la promoció les persones físiques majors de 18 anys. No podran participar en el sorteig de la promoció els titulars de les fleques o el seu personal (sigui laboral o autònom), així com tampoc els empleats del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català. La participació a la promoció significa la plena acceptació de les seves bases.
  4. Per a participar al sorteig de la promoció només cal comprar un Pa de Pagès Català de mig o 1 quilogram i omplir la butlleta de participació que distribuiran les fleques adscrites a la IGP Pa de Pagès Català que participen a la promoció, indicant el nom i número telèfon de contacte del comprador. A més, s’haurà d’enganxar la contraetiqueta numerada que porten les bosses oficials del Consell Regulador amb les quals es ven el pa emparat.
  5. En el cas que alguna fleca es quedi sense butlletes de participació, seran igualment vàlides les fotocòpies de l’original de la butlleta de participació o un paper en blanc que puguin fer els mateixos participants de la promoció o sigui aportar per les fleques. En tots els casos, el client participant haurà d’indicar el seu nom i número de telèfon de contacte. A més, s’haurà d’enganxar la contraetiqueta numerada que porten les bosses oficials del Consell Regulador amb les quals es ven el pa emparat.
  6. No es considerarà vàlida pel sorteig una butlleta de participació que no inclogui les dades del participant demandades (o no siguin llegibles) o no portin la contraetiqueta original de la bossa del pa adquirit.
  7. Per cada pa de mig o 1 kg que es compri es pot omplir una butlleta de participació, sense límit de butlletes.
  8. Cada fleca adscrita al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català que voluntàriament participi a la promoció Que no falti mai un bon pa de pagès a taula realitzarà, com a mínim, el sorteig d’un premi de 30 dies gratis d’una peça de pa de pagès català de mig kg. Aquest sorteig s’haurà de fer de forma pública a l’establiment. En el sorteig, que les fleques comunicaran quan es realitzarà, hauran de ser-hi totes les butlletes depositades pels clients de les fleques a les urnes durant els dies que es va portar a terme la promoció.
  9. Les fleques hauran de fer els seus sortejos entre el 27 i 30 de maig de 2021. Contactaran amb el premiat/da del seu sorteig i acordaran l’entrega dels premis entre l’1 i 30 de juny de 2021.
  10. El premiat/da del sorteig de cada fleca acceptarà que la comunicació del resultat del sorteig i benefici del premi sigui en un acte públic i que es puguin enregistrar imatges per la seva difusió als mitjans propis, de la fleca que dona el premi, del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català o d’altres.
  11. Les fleques que hagin participat a la promoció hauran d’enviar les butlletes de participació recollides per elles (incloses les dels premiats del seu sorteig) a la seu social del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català. Aquestes butlletes hauran de ser rebudes màxim el 20 de juny de 2021. Amb les butlletes de participació rebudes, el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català efectuarà un sorteig de 5 premis, cadascun de 365 pans de pagès català de mig kg durant un any. El sorteig es farà el 28 de juny de 2021. L’entrega d’aquests pans l’efectuarà la fleca on el premiat/da va depositar la butlleta de participació premiada al sorteig. Els guanyadors d’aquests premis rebran el seu premi entre el 1 de juliol de 2021 i el 30 de juny de 2022.
  12. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català publicarà el resultat del sorteig dels 5 premis, un cop identificat el guanyador/a i acceptar el premi, a la seva web (padepagescatala.org), la seva pàgina a Facebook (https://www.facebook.com/padepagescatala), Twitter (https://twitter.com/padepagescatala) i Instagram (igppadepagescatala).
  13. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català concertarà un dia i hora per fer entrega del premi al guanyador/ra de cadascun dels 5 premis. El premiat/da de la promoció acceptarà que l’entrega del premi sigui en un acte públic i que es puguin enregistrar imatges per la seva difusió als mitjans propis del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català o d’altres. Abans de fer entrega dels 5 premis de 365 pans de pagès català de mig kg el premiat/da haurà de facilitar al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català les seves dades fiscals (nom, adreça i número de DNI). Aquesta cessió de dades permetrà al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català fer el pagament de la retenció de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF), que d’acord amb la normativa de l’Agència Tributària obliga els beneficiaris de premis superiors a la quantitat de 300 euros a fer una retenció a compte de l’impost de l’IRPF del 19% del valor del premi rebut.
  14. El premiat/da haurà d’acceptar el tràmits que efectuarà el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català en el seu nom davant l’Agència Tributària i altres autoritats administratives.
  15. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català efectuarà l’ingrés de les retencions de l’IRPF del premiat/da durant el tercer trimestre de l’any 2021, segons la normativa vigent de l’Agència Tributària.
  16. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català lliurarà al premiat/da de la promoció un justificant de la quantitat retinguda en concepte d’IRPF per valor del premi rebut.
  17. Protecció de dades. En compliment de l’establert a la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i les seves posteriors modificacions, informem que el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català només registrarà les dades dels guanyadors/res de la promoció. La resta de butlletes de la promoció no premiades i les seves dades no seran tractades per part del Consell Regulador ni les seves fleques adscrites, i seran destruïdes en un termini màxim de 30 dies després de la celebració del sorteig, a través d’una empresa acreditada i especialitzada en la destrucció de documents. El/la premiat/da podrà exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al seu tractament en els termes i condicions establerts a la pròpia LOPD i a la normativa que la desenvolupa a l’adreça electrònica secretaria@padepagescatala.org, el telèfon 685102105 o a la nostra seu social: C/ Pau Claris, 134, 4t. 08009 Barcelona.

Últimes notícies

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

30 de novembre de 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador  del Millor Pa de Pagès Català 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2023

3 d’octubre de 2023

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023  tindrà accent barceloní

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023 tindrà accent barceloní

6 de juliol de 2023

Aquesta pàgina utiliza cookies