Picture of the author

30 de maig de 2018

Resultats de la promoció "Aquest pa és un tresor i aquest any regala or"

Concepció Rocher, una de les 12 persones premiades, mostra la seva placa acompanyada de la seva germana i de Bibiana Bertran, del Forn Mistral.

El passat 23 de maig es va procedir a fer el sorteig entre tots els WhatsApp rebuts de la promoció Aquest pa és tresor i aquest any regala or que van fer les fleques integrades al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català entre el 5 al 20 de maig passats.

Aquesta promoció sortejava entre els participants 12 plaques d’or de 18 quirats, valorades cadascuna d’elles en 1.000 euros.

Al final d'aquesta informació podeu consultar el document "LLISTAT OFICIAL" amb la relació de premiats i les fleques de les quals són clients.

A part del premi físic, el Consell Regulador, tal i com obliga l’Agència Tributària, ha abonat 227,32 euros en concepte de retenció de l’IRPF a cadascun dels premiats. Aquesta quantitat en realitat haurien d’abonar-la els premiats.

Aquesta promoció, la més important en valor del premi que el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català ha realitzat fins ara, ha tingut una resposta molt important per part dels clients de les fleques integrades, ja que s’han rebut 7.995 WhatsApp de telèfons diferents.

Felicitats a tots els/les premiats/des i gràcies a tots per la vostra participació, i us hi emplacem el setembre a prendre part a la propera promoció que faran les fleques del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català.

LLISTAT OFICIAL

Últimes notícies

La IGP Pa de Pagès Català reparteix bosses de cotó sostenibles

La IGP Pa de Pagès Català reparteix bosses de cotó sostenibles

28 de desembre de 2021

Aquesta pàgina utiliza cookies