Picture of the author

28 de setembre de 2020

Rosa Jordà, clienta del Forn de Pa Jaume Figueras

Guanya el cotxe sortejar pel Pa de Pagès Català

Una clienta del Forn de Pa Jaume Figueras (Banyoles), Rosa Jordà, va ser la guanyadora de l’Opel Corsa, model 120è Aniversari, que va sortejar el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català el passat 28 d’agost entre els clients que hi van participar a la promoció “el Pa de Pagès Català vol que aneu sobre rodes”.

Entre 4 al 25 de juliol les fleques integrades al Consell Regulador de la IGP van realitzar aquesta promoció, la més important feta fins ara per la IGP pel valor del premi.

La resposta dels clients a la promoció va ser força important, amb més de 100.000 butlletes que es van rebre per a participar al sorteig.

La guanyadora és clienta habitual del Forn de Pa Jaume Figueras, i va mostrar la seva sorpresa en ser contactada pel Consell Regulador per comunicar-li el resultat del sorteig. En declaracions a la Televisió de Banyoles, va manifestar que encara no es podia creure que només comprant un pa de pagès de mig kg hagués pogut guanyar el premi. Rosa Jordà va rebre el seu premi el passat 17 de setembre de mans del president del Consell Regulador, Antoni Figuera, i el propietari de la fleca de la qual és clienta la premiada, Jaume Figueras, en un acte retransmès en directe per Instagram.

Per primer cop en les promocions del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català els clients de les fleques adscrites no van tenir que enviar un WhatsApp amb la foto de l’etiqueta que es col·loca a les bosses oficials del Consell Regulador. Aquesta vegada tenien que indicar el seu nom i telèfon de contacte, a part d’adherir l’etiqueta del Consell Regulador a una butlleta de participació que s’hi entregava a les fleques i que aquestes van remetre a la IGP un cop acabada la promoció.

Aquesta promoció també va tenir una altra novetat, va comptar a un anunci que es va emetre per TV3 durant de 10 dies, amb un total de 28 passis.

El sorteig es va fer en un directe a través de la xarxa social Instagram, i va comptar amb la presència del secretari general del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Carles Cotonat, com a testimoni, i el president del Consell Regulador.

Veure vídeo de l'entrega del cotxe

Últimes notícies

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

InterSICOP 2024, a tres mesos de la seva celebració, ja té reservat el 85% de la seva superfície

30 de novembre de 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador  del Millor Pa de Pagès Català 2023

El Forn del Passeig es proclama guanyador del Millor Pa de Pagès Català 2023

3 d’octubre de 2023

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023  tindrà accent barceloní

La final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023 tindrà accent barceloní

6 de juliol de 2023

Aquesta pàgina utiliza cookies