Picture of the author

31 d’agost de 2017

Vols brindar amb nosaltres i assistir al musical Cabaret al Teatre Victòria de Barcelona?

Nova promoció del Pa de Pagès Català.

Les fleques integrades al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català enceten el pròxim 2 de setembre i fins al 17 de setembre una nova promoció pels seus clients, Vols brindar amb nosaltres i assistir al musical Cabaret al Teatre Victòria de Barcelona, mitjançant la qual sortejarem 26 premis (vàlids per a dues persones) consistents en una entrada i un còctel de benvinguda al teatre. Tot gratis pels clients de les fleques adscrites a la IGP que resultin premiats.

Per a participar en el sorteig de la promoció només cal comprar un Pa de Pagès Català de mig o 1 quilogram i fer arribar per Whatsapp una foto amb l’etiqueta oficial del nostre Consell Regulador (que es troba a les bosses del Pa de Pagès Català que donen les fleques integrades a la nostra IGP) al telèfon 656 858 700.

Els premiats gaudiran del seu premi el 30 de setembre de 2017.

Bases de la promoció

1. La promoció Vols brindar amb nosaltres i assistir al musical Cabaret al Teatre Victòria de Barcelona es farà entre el 2 i 17 de setembre de 2017, exclusivament.

2. Per a participar en el sorteig dels premis s’ha de fer una foto de l’etiqueta oficial de la IGP Pa de Pagès Català (si no és veu correctament l’etiqueta numerada no serà vàlida pel sorteig) que porten les bosses oficials de la IGP.

3. La foto s’ha d’enviar per Whatsapp al telèfon mòbil 656 858 700. Només es pot enviar a aquest número de telèfon. Cal enviar la foto, no és necessari escriure un missatge.

4. Per cada pa de mig o 1 kg que es compri es pot enviar la foto de l’etiqueta corresponent.

5. Com el sistema per a participar en la promoció és molt fàcil, el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català no atendrà trucades o consultes dels clients.

6. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català processarà de forma automàtica els Whatsapps rebuts amb la foto durant els dies de la promoció. A cada Whatsaap vàlid s’hi assignarà un número correlatiu que serà el que es farà servir a l’hora de fer el sorteig entre els participants de la promoció. Al ser un procés automatitzat, és possible que el sistema de missatgeria Whatsapp indiqui que el missatge no ha estat llegit però sí estarà processat.

7. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català publicarà els resultats dels guanyadors del sorteig a partir del 20 de setembre de 2017 a la seva web (padepagescatala.org) i la seva pàgina Facebook (https://www.facebook.com/padepagescatala). Igualment informarà personalment als guanyadors de la promoció, un cop identificats.

8. Els premiats es desplaçaran pels seus mitjans a la ciutat de Barcelona. El premi consistirà en una entrada pel musical Cabaret i un còctel de benvinguda.

9. El premi faculta a gaudir-ho al premiat/da de la promoció i la persona acompanyant designada. El premiat/da podrà delegar en altres persones el premi.

10. El premi es gaudirà a la sessió de les 17,30 hores del Teatre Victòria del 30 de setembre de 2017.

11. Protecció de dades. En compliment de l’establert a l’article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català crearà un fitxer amb les dades rebudes amb la finalitat de participar en la promoció que s’efectuarà entre el 2 i el 17 de setembre de 2017 i ser informat d’altres promocions que pugui realitzar la IGP Pa de Pagès Català. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al seu tractament en els termes i condicions establerts a la pròpia LOPD i a la normativa que la desenvolupa a l’adreça electrònica secretaria@padepagescatala.org, el telèfon 685102105 o a la nostra seu social: C/ Pau Claris, 134, 4t. 08009 Barcelona.

Últimes notícies

La IGP Pa de Pagès Català reparteix bosses de cotó sostenibles

La IGP Pa de Pagès Català reparteix bosses de cotó sostenibles

28 de desembre de 2021

Aquesta pàgina utiliza cookies